Klubske vesti:

Hrabro u Novom Sadu

25.11.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Na redovnoj konferenciji za novinare igrači Dejan Živković i Zoran Todorov su najavili da nas u subotu očekuje veoma teško gostovanje u Novom Sadu.
„Vojvodina je izuzetno dobra ekipa, igraju jako dobro u poslednje vreme i imaju veliki broj odličnih pojediniaca. U prethodnom meču protiv njih sam postigao pogodak nakon čega smo uknjižili tri boda, ipak mislim da nije bitno ko će postići pogodak dok god se ređaju dobri rezultati. Najvažnije da mi odigramo disciplinovano i damo svoj maksimum i mislim da možemo očekivati povoljan rezultat.“ ističe Živković.
Todorv misli da napadački fudbal koji gaji Vojvodina nama više odgovara pa smo zbog toga i ostvarivali povoljnije rezultate u gostima kada protivnici igraju otvorenije. Na pitanje novinare da prokomentariše svoje suparnike na sredini terena i opasku da će se protiv Smedereva na teren vratiti i Lazetić, Todorov odgovara: „Ne bih nikoga posebno izdvajao, čitav tim je sastavljen od kvalitetnih pojedinaca, pa tako i Lazetić. Mislim da za njega imamo „lek“.“
Meč će biti odigran na stadionu Karađorđe u Novom Sadu u subotu, 27.11., sa početkom u 13h.

JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo