Klubske vesti:

Na pobedu 

02.12.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Uoči poslednjeg meča u jesenjm delu sezone između Smedereva i Inđije koji je na programu ove subote u 13h novinarima su se obratili Branislav Atanacković i Dušan Brković.
„U četrnaest odigranih utakmica osvojili smo 17 bodova, prošle godine na odmor smo otišli sa 19, a sa ovom preostalom utakmicom nadam se da ćemo na kraju imati bod više nego prošle sezone. Mislim da smo ostavili dobar utisak i da smo prikazali dobru igru, a jedino ostaje žal što u par mečeva, noročito kod kuće, nismo uspeli da savladamo protivnika. Iako se ni u gostima ni kod kuće nismo branili imamo najviše nerešenih mečeva u ligi i nadam se da ćemo u subotu malo popraviti taj skor.“ ističe Atanacković.
Mada nije bio u sastavu na nekoliko poslednjih mečeva Atanacković kaže da se u potpunosti oporavio i da je bio spreman da nastupi još u Novom Sadu, ali šef nije želeo ništa da rizikuje pa je i taj meč ispratio sa tribina.
„Obe ekipe su u prethodnom kolu doživele poraz pa sada sigurno neće biti opuštanja ni na jednoj strani. Mi ćemo kao i u prethodnim mečevima ići na pobedu i nadam se konačno obradovati naše navijače. Inđija je solidna ekipa, koju ne smemo olako shvatiti, ali smatram da smo sposobni da odigramo disciplinovano i skoncentrisano i da naravno ostvarimo povoljan rezultat“ zaključuje Brković.
U subotu u sastvu neće biti Jerinića koji pauzira zbog kartona, a pod znakom pitanja je i Ognjanović koji je zbog povrede odsustvovao nekoliko mečeva, a o eventualnom nastupu konačnu odluku će doneti doktori i stručni štab.
JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo