Klubske vesti:

Počele pripreme

10.01.2011. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Kao što je krajem prvog dela prvenstva bilo najavljeno FK Smederevo je danas započeo sa pripremama za nastavak šampionata. Igračima su se obratili direktor kluba Goran Bogdanović, šef stručnog štaba Dragan Đorđević i generalni sekretar Mile Simić. Po rečima šefa struke Dragana Đorđevića prvi deo priprema će kao i ranije biti odrađen u Smederevu nakon čega će se otputovati na Ohrid, koji je sada već postao tradicionalna baza za pripreme. Po povratku sa Ohrida „oklopnike“ očekuju dva mikro ciklsu sa dva prijateljska meča i generalna proba protiv Inđije u Inđiji.
Po pitanju kadrovskih promena u samom timu na prozivci nije bilo Saše Rankovića koji je otputovao na probu u jedan Burmanski klub, a među igračima su se našla dva povratnika iz Azije, Aleksandar Miljković i Nenad Mladenović. Direktor Bogdanović je istakao da je njihov status još uvek neizvestan jer obojica očekuju ponude klubova čije su boje branili u prošloj polusezoni, uz naglasak da je Mladenović zavinčno još uvek igrač FK Smederevo te da je u Kini bio na pozajmici.
Jedini pravi novajlija u klubu je Miloš Karišik (1988) koji igra na poziciji štopera, a u Smederevo dolazi iz Teleoptika.

Miloš Karišik

 
JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo