Klubske vesti:

Po bodove na Karaburmu

11.03.2011. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Na redovnoj konferenciji za novinare FK Smederevo, štoperski par Ognjanović, Brković su se u kratkim crtama osvrnuli na prethodni meč sa Jagodinom i najavili sutrašnju utakmicu sa BSK-om.

“Po ko zna koji put, pružili smo dobru igru, dominirali skoro čitav meč i na kraju nismo uspeli da zatresemo mrežu. Bez obzira što je gost bio prevashodno orjentisan na odbranu uspeli smo nekoliko puta da “probijemo” taj blok, ali i pored toga nismo imali dovoljno sreće u završnici. Nadam se da to neće biti slučaj u subotu protiv BSK. Radi se o dobroj ekipi, koja igra veoma tvrdo. U prva dva meča imali su jedan remi i sada su poraženi od Vojvodine, doslovno u poslednjim trenucima utakmice. Kao i mi, i oni teško primaju golove, ali mi smo do sada bili efikasniji u gostima, atmosfera u timu je odlična, a takođe i Ćeran se vraća u tim pa sa optimizmom očekujem ovu utakmicu.”

Brković ističe da ne poznaje dovoljno ekipu rivala, i da nema pojedinaca koje bi on posebno istakao. “Kao i u većini mečeva, mi bi trebalo da budemo pre svega koncentrisanu na svoju igru i da se ne bavimo previše protivnikom. Kao što je Dejan rekao, mislim da će utakmica biti tvrda, nisam siguran da će teren na Karaburmi biti u najboljem stanju, pa ne očekujem naročito lep meč. Ipak nadam se da će i uz našu pomoć, napadači biti efikasniji i da ćemo se vratiti sa povoljnim rezultatom.”
JaZaKraljevo.rs
Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo