Klubske vesti:

Smederevo - Jagodina 0:0

09.03.2011. - Izvor/Autor : FK Smederevo

U meču 18. kola smederevci su nastavili sa serijom utakmica bez poraza na domaćem terenu, ali uprkos apsolutnoj dominaciji nisu uspeli da postignu pogodak i osvoje sva tri boda.

Stadion: FK Smederevo
Sudija: Milenko Vukadinović (Beograd)
Gledalaca: 1000
Smederevo                                                            Jagodina
 
 
 
 
Ranković D.
Milosavljević I.
Atanacković
Ognjanović
Brković
Stanić
Milosavljević M. Radosavljević
Todorov
Živković
Bojatović Kovačević
Stojanović Grkajac
 
Šimić
Nastić
Projić
Ilić
Vasiljević
Mugoša Stojkov
Beljić
Vusljanin
Đenić Bojović
Ivanović Stojanović
Đilas
Živković M.
Karišik
Radosavljević
Lukić
Miović
Kovačević
Grkajac
Janošević
Bojović
Stojanović
Đorđević
Dragićević
Protić
Stojkov

Smederevci su od samog početka mečaa nametnuli jak tempo dok su jagodinci uspevali samo donekle da odgovore. Iako je tokom čitavog meča nedostajao "poslednji pas" domaći su uspeli u nekoliko navrata da se nađu u veoma izglednim situacijama. Prvo se u dva navrata nije najbolje snašao Marko Milosavljević, jednom je bio izblokiran dok je drugi put, iako neometan, sa nešto više od pet metara šutirao snažno preko gola. Izdvajamo i udarac Živkovića sa ivice šesnaesterca u 38. minutu. I taman kada su mnogi na stadionu pomislili da će ta lopta završiti ispod prečke odlični golman jagodinaca je uspeo da izbaci loptu u korner. 


 
Šut Živkovića

Na samom početku drugog poluvremena Stojanović se našao u prilici da uputi udarac glavom, sve je uradio kako treba, ali je golman Šimić po ko zna koji put dobro intervenisao i izbacio loptu u polje. Nakon toga usledilo je nekoliko minuta u kojima je gostujuća ekipe u par navrata ozbiljno zapretila iz kontra napada, ali na sreću Đilas nije bio dovoljno precizan. Poslednjih pola sata utakmice je predstvaljalo pravu opsadu gola Jagodine, ali bez promene rezultata. U sudijskoj nadoknadi vremena, Živković je utrčao u kazneni prostor i iznenadio Šimića, ukravši mu loptu iz ruku i poslavši je u nebranjen go. Međutim, sudija Vukadinović je ovaj potez Živkovića okarakterisao kao prekršaj, poništio  pogodak i dodelio loptu gostima. Opšti je utisak da smederevci nisu na ovoj utakmici osvojili jedan bod, već da su pre izgubili dva, jer uz apsolutnu terensku inicijativu i veliki broj povoljnih prilika nisu uspeli i da zatresu mrežu protivnika. Sledeći meč je na programu već u subotu, kada Smederevo gostuje BSK-u u Beogradu.

JaZaKraljevo.rs
Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo