Klubske vesti:

Hrabro i u Lučanima

15.04.2011. - Izvor/Autor : FK Smederevo

     U četvrtak, 14. aprila 2011. godine, održana je redovna konferencija za medije FK „Smederevo“ povodom predstojeće utakmice 22. kola Jelen Super lige između FK „Sloboda Point Sevojno“ i FK „Smederevo“. Konferenciji su prisustvovali fudbaleri Miloš Karišik i Peđa Jerinić i vrlo samouvereno govorili o utakmici koja ih očekuje u subotu na stadionu FK „Mladost“ u Lučanima sa početkom od 16 časova.
      Jerinić je potsetio da su ove dve ekipe u jesenjem delu prvenstva odigrale veoma tešku i borbenu utakmicu u kojoj na kraju nije bilo golova, te smatra da iako praćeni dobrom atmosferom u ekipi, kao i odličnim rezultatima u poslednje tri utakmice, neće biti jednostavno ispuniti cilj, a to su tri boda.
      Karišik iako nije imao priliku da nastupa za FK „Smederevo“ u prethodnoj utakmici protiv sutrašnjeg protivnika smatra da ih dobro poznaje još iz perioda dok je nosio dres Teleoptika, kao i da ukoliko budu ispoštovali dogovor iz svlačionice neće biti iznenađenje ako zabeleže novu, četvrtu uzastopnu pobedu.
      Na kraju, trebalo bi istaći da osim dobre forme fudbalera iz Smedereva, dodatni pritisak nominalnim domaćinima, koji svoje utakmice igraju u Lučanima, čini i niz loših rezultata ostvarenih prethodnih nedelja.
JaZaKraljevo.rs
Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo