Klubske vesti:

SNAŽNA UPRAVA ZA VELIKA DELA

04.07.2012. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Poštovani sportski prijatelji,

     FK Smederevo prva pojačanja u prelaznom roku dobio je u vidu novih članova uprave kluba. Novi Potpredsednik kluba je uspešni menadžer mnogih muzičkih grupa - Radomir Marić, koji nakon poslovnih uspeha napravljenih u Radničkom 1923 iz Kragujevca želi da pomogne i smederevskom superligašu da postane jedan od najkvalitetnijih klubova u zemlji. Pored Marića, članovi Upravnog odbora su i Milan Vujko (takođe učestvovao u uspesima kluba iz Kragujevca) i Slobodan Šaban, fudbalom "inficirani" biznismeni dokazani u svojim branšama, spremni da značajna sredstva ulože u srpski fudbal. Novi članovi Upravnog odbora su i Ivan Miladinović, predstavnik gradske uprave i čovek koji je već dugi niz godina u sportu, kao i Andreja Pavlović i Nikola Matejić, koji su nakon dobijenog mišljenja Agencije za borbu protiv korupcije i istupanja Predraga Umičevića iz Uprave kluba, pristupili klubu i Upravnom odboru. Umesto dosadašnjeg stečajnog upravnika Veselina Jovićevića, novi član je Vaso Tadić, čovek koji sada obavlja pomenutu fukciju.  
     Kada je reč o ostalim promenama u klubu, najviše ih je bilo u stručnom štabu, koji sada radi u sastavu: Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić, prvi pomoćnik Srđan Trailović, treneri Bojan Serafinović i Marko Vidović, kao i trener golmana Srđan Soldatović. 
     Naravno, sve ove promene u upravnim telima, kao i u sportskom sektoru inicirao je novi sportski direktor FK Smederevo, Žarko Pavlović, koji je zapažene rezultate ostvario kao direktor u Radničkom 1923 iz Kragujevca i koji bi trebalo zajedno sa direktorom kluba Goranom Bogdanovićem, kao i Predsednikom kluba Sašom Momićem da predvodi "Oklopnike" do takmičenja u evropskim kupovima.
     Na kraju, nikako ne smemo da zaboravimo ljude iz dosadašnjeg stručnog štaba na čelu sa Draganom Đorđevićem, koji su u jako teškim uslovima stvorili bazu za novi početak i izborili opstanak kluba u eliti. Taj podvig  dugo će biti prepričavan, a značaj će se videti tek kada se FK Smederevo bude izborio za učestvovanje u evro-takmičenjima, što je strateški cilj nove i veoma ambiciozne uprave. 
   
     
JaZaKraljevo.rs
Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo