Klubske vesti:

RANKOVIĆ SPREMAN VEĆ ZA DESETAK DANA

17.08.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Šef stručnog štaba smederevaca Dragan Đorđević ističe da je zadovoljan, kako prikazanom igrom svojih izabranika, tako i osvojenim bodom u meču protiv Zvezde. Naročito veliku medijsku pažnju privukao je svojim intervencijama rezervni golman oklopnika Mladen Živković , koji je po mnogim izveštajima proglašen igračem kola.

“Ovakve ocene treba da imponuju i Živkoviću, ali i svima nama koji smo prepoznali njegov kvalitet i postarali se da ga dovedemo u Smederevo. Međutim, ne treba smetnuti sa uma da se radi o veoma mladom golmanu i da je došao u Smederevo pre svega da uči. Ne bi bilo dobro ako bi dozvolio da ga dobro izdanje protiv Zvezde previše ponese jer su takvi nagli usponi često praćeni još većim razočaranjima. Njegova karijera je tek na početku i samo uz ozbiljan rad i talenat, koji on neosporno poseduje, može postati vrhunski sportista” oprezan je Đorđević.

Na pitanje kakva je priroda Rankovićeve povrede i kada se očekuje da će biti potpuno spreman, Đorđević odgovara da je na sreću povreda mnogo manje dramatična nego što se to u početku činilo. “Ranković je je veoma iskusan igrač koji se i ranije uspešno oporavljao čak i od bitno težih povreda, a ne retko se posle tih pauza na teren vraćao još jači i bolji. Na osnovu prvih prognoza možemo očekivati da će Ranković moći ponovo da zauzme mesto između stativa već za desetak dana.

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo