Klubske vesti:

Agresivno protiv Jagodine

08.03.2011. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Na redovnoj pres konferenciji povodom utakmice 17. kola Jelen Super lige između Smedereva i Jagodine sa novinarima su razgovarali Dejan Živković i Marko Milosavljević.
Iako su obojica, slobodno možemo reći, tragičari sa prethodnog meča sa C. Zvezdom, ističu da je ta utakmica iza njih i nadaju se da će pred svojom publikom imati prilike da se na najbolji mogući način iskupe.
"U mečevima odigranim na našem terenu još uvek nismo pretrpeli poraz, iako smo imali daleko više nerešenih utakmica nego pobode. Ne želim da potcenjujem protivnika, naprotiv za nas je ovaj meč u nekom smislu daleko teži nego onaj protiv Zvezde, ali i pored toga smatram da je pravi trenutak da započnemo sa serijom pobeda na domaćem terenu. Utakmica će sigurno biti teška, Jagodina se dobro "pojačala" u prethodnom prelaznom roku, a dobro znamo kako su nas oni dočekali u prvom delu sezone i sigurno im nećemo ostati dužni." ističe Živković.
Milosavljević dodaje da je sve spremno za Jagodinu: "teren je očišćen, ekipa je u dobrom ritmu i kompletna, sa izuzetkom Ćerana koji zbog kartona neće moći da nam pomogne. Jagodinci su korektna ekipa i nema pojedinaca ili linija u timu koje bi posebno izdvojio, ipak smatram da uz dobar pristup i poštovanje dogovora iz svlačionice nećemo imati većih problema da osvojimo sva tri boda i polako osiguravamo opstanak i završnicu prvenstva odigramo mnogo opuštenije."

Utakmica između Smedereva i Jagodine je na programu u sredu, 09.03., sa početkom u 14 časova. 
JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo