Klubske vesti:

Nadamo se pobedi

16.09.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Na danas održanoj pres konferenciji FK Smederevo, Dejan Ranković i Zoran Todorov su odgovarali na pitanja novinara i uz osvrt na prethodni meč sa Javorom najavili su predstojeći susret sa Čukaričkim.
„Možda smo u Ivanjici mogli i više, naročito ako se ima u vidu da smo poslednjih dvadeset minuta imali igrača viša, ali naglašavam da nisam nezadovoljan bodom jer su gostovanja u Ivanjici uvek teška“ ističe Ranković.
„Što se tiče Čukaričkog, a na osnovu informacija koje imamo, njima prvenstvo počinje sa nama. U prvih nekoliko kola su morali da igraju sa znatno podmalđenom ekipom i tek sada možemo reći da su kompletirali sastav, pa njihova pozicija na tabeli ne bi smela da nas zavara. I pored toga mislim da u ovom meču moramo da idemo na pobedu i uz povoljan raspored u nekoliko narednih kola popravimo svoj bodovni saldo i poziciju na tabeli.“
Todorv naglašava da u meču protiv Čukaričkog moramo ići na sva tri boda i da se ne smemo opustiti: „Ne bi smeli više olako da gubimo bodove kod kuće kao što je to bio slučaj u utakmici sa BSK-om. Čukarički dolazi kao poslednje plasirana ekipa i oni u ovom meču nemaju šta da izgube, pa ne očekujem lagan meč, ali se nadam da ćemo problem sa slabom realizacijom konačno rešiti i da ćemo obradovati naše navijače. Ovaj meč bi trebalo da bude i dobra uvertira pred Kup utakmicu u Zubinom Potoku kao i gostovanje u Kragujevcu sledeće nedelje“ optimističan je Todorov.
Utakmica 5. kola između Smedereva i Čukaričkog će biti odigrana u subotu, 18.09.2010. godine, sa početkom u 16.30 na stadionu FK Smederevo.

JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo