Klubske vesti:

Najava utakmice Smederevo - Hajduk

21.10.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Na redovnoj pres konferenciji uoči utakmice 9. kola sa Hajdukom iz Kule sa novinarima su razgovarali šef stručnog štaba dragan Đorđević i kapiten Branislav Atanacković.
Đorđević je istakao da nas očekuje težak meč i da bez obzira na ne zavidnu poziciju kuljana Smederevo je uvek imalo problema sa ovim protivnikom naročito na domaćem terenu. „Takođe, ne treba izgubiti iz vida i da je Hajduk nedavno promenio trenera što uvek donosi i neke promene u igri kao i da se radi i odličnom stručnjaku koji zna šta hoće. Mi smo se čitave ove nedelje spremali i radili na problemima, pogotovu onima u defanzivi koji su došli do izražaja u meču sa partizanom. Što se tiče kadrovskih problema još uvek neznamo u kom sastavu ćemo nastupiti. imamo par problema, recimo Brković je čitave nedelje gripozan i nismo sigurni da li će moći da nastupi u subotu, a konačnu reč će imati doktor. Predstojeći meč će sigurno biti mnogo „tvrđi“ nego onaj od prošle nedelje, pa ne očekujem tako lepršavu igru, već očekujem meč sa dosta taktičkog nadmudrivanja. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, a mi ćemo uraditi sve da ih nagradimo dobrim rezultatom.“
Atanacković smatra da je u subotnjem meču Smederevo favorit, ali istovremeno upozorava da su najteže unapred dobijene utakmice. I on se osvrnuo na tradiciju mečeva između ova dva kluba i kao i trener Đorđević podsetio da svi stariji igrači dobro pamte koliko Hajduk može biti nezgodan protivnik. „Što se mene lično tiče na meču sa partizanom sam osetio bol „zadnje lože“ i šef je odlučio da me zameni na poluvremenu, mislim da će do subote sve biti u redu i da će moći da pružim svoj maksimum“.
Utakmica između Smedereva i Hajduka na programu je u subotu 23.10.2010. godine i počinje u 14 i 30 minuta.

JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo