Klubske vesti:

Na Teleoptik sa rezervistima

27.10.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo

Na pres konferenciji posvećenoj meču 1/8 final Kupa Srbije, šef stručnog štaba Dragan Đorđević izjavio je da sastav u predstojećem meču može biti značajno izmenjen.
"Evidentno je da su neki igrači u prethodnim utakmicama pružili jako mnogo i da su zaslužili odmor, da neki drugi nisu bili na očekivanom nivou kao i da ima jedan broj onih koji očekuju veću minutažu. Ako dodamo da je dobar deo ekipe bio i malo slabijeg zdravlja ovih dana onda nemamo ni previše izbora već moramo malo da osvežimo tim i damo šansu onima koji do sada nisu imali mnogo prilika za dokazivanje. Ovo naravno ne znači da potcenjujemo protivnika, mi vrlo dobro znamo da je to mlada i poletna ekipa koja je već eliminisala OFK Beograd iz ovog takmičenja pa ne očekujemo lagan meč."
Dejan Ognjanović smatra da smo mi gazde na svom terenu i da bez obzira na sve kadrovske probleme  očekuje prolazak u 1/4 finale.
Nenad Marinković dobro poznaje rivala i misli da ne sme biti opuštanja u ovom meču.
"Oni će sigurno želeti da se prikažu u najboljem svetlu, ne bih nikoga posebno izdvajao iz ekipe Teleoptika ali mislim da ako mi pružimo svoj maksimum uopšte nema razloga da se bavimo protivnikom".        

Meč između Smedereva i Teleoptika počinje u 13.30, a uprava FK Smederevo je odlučila da se ulaznice za ovaj meč ne naplaćuju. 
JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo