Klubske vesti:

Smederevo-Teleoptik 0:0 (3:4)

28.10.2010. - Izvor/Autor : FK Smederevo


Smederevci nisu uspeli da se plasiraju u 1/4 finale Kupa Srbije pošto ih je Teleoptik eliminisao nakon boljeg izvođenja jedanesteraca

Stadion: FK Smederevo
Sudija: Dejan Santrač (Pavliš)
Gledalaca: 300

Smederevo                                                       Teleoptik
 
 
 
 
Živković
Milosavljević I.
Stanić B.
Ognjanović
Miović
Jerinić
Živković
Radosavljević
Bojatović Stojanović
Marinković Milosavljević
Ćeran 
 
Petrović
Aškovski
Popara
Karišik Pilica
Blagojević
Drpljanin
Antelj Vučinić
Lukić
Đoković Marković
Trujić
Ostojić
 
Ranković
Lukić
Lekić
Milosavljević M.
Stanić N.
Stojanović
Nikolić
Lukić
Pilica
Leković
Marković
Ranđelović
Jovanović
Vučinić

 

Početak utakmice je u potpunosti pripao "oklopnicima", ili bolje rečeno veoma raspoloženom Ćereanu koji je u prvih 20. minuta čak 4 puta pokušavao da ugrozi golmana Petrovića. Dobru priliku je propustio i Marinković u 13. minutu kada je posle dobre kombnacije na ivici šesnaesterca gostiju zamalo zakasnio na šut. Odličnu šansu je propustio i Miović u 22. minutu kada je posle izvedenog kornera na "drugu stativu" pogodio samo spoljni deo mreže. U 29. minutu Bojatović se našao oči u oči sa golmanom Petrovićem, ali je slabo šutirao. Po mišljenu većine aktera meča ključni trenutak utakmice se dogodio u 34. minutu. Polukontra smederevaca, lopta dolazi do Radosavljevića, Blagojević oštro startuje i dobija žuti karton, mađutim Radosavljević ustaje i ne sportski udara Blagojevića nakon čega sudija Santrač sasvim opravdano isključuje igrača Smedereva. Od tog trenutka gosti su počeli da igraju angažovanije pa je sam kraj poluvremena pripao njima kada su imali nekoliko solidnih pokušaja.     

 


  Pokušaj Miovića u 22. minutu

U drugom poluvremenu gosti su otpočeli sa ofanzivnijom igrom ali u 64. minutu nakon izvedenog kornera i gužve u kaznenom prostoru Teleoptika Ognjanović udara loptu, golman nespretno reaguje i odbija je u prečku. Smederevci su još nekoliko puta pokušali posle prekida, a njabolju priliku imao je Milosavljević kada je u 78. minutu promašio prazan gol. Nakon što je sudija označio kraj meča pristupilo se izvođenju jedanesteraca.
Za Smederevo su šutirali Ognjanović (promašaj), Jerinić (pogodak), Ćeran (pogodak), Stanić (promašaj), Živković (pogodak); Teleoptik: Lukić (pogodak), Aškovski (promašaj), Trujić (pogodak), Vučinić (pogodak), Drpljanin (pogodak).

Smederevci sledeći meš igraju u Beogradu protiv OFK Beograda u subotu 30.10.2010

JaZaKraljevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video
Pratite nas
Twitter
Facebook
Prvi tim
prvi tim fk smederevo

Oficijalni sponzori kluba

DHL
US Steel Serbia
Messer
Raiffeisen Bank
Zlatibor Voda
Autokomerc Aerodrom - Audi
Pord Beograd
Tube City IMS
Minel Enim
Hotel Car - Smederevo